FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Ligesom mennesker kan hunde på visse tidspunkter have behov for et ekstra fodertilskud. En hvalp i voksealderen har for eksempel behov for essentielle fedtstyrer, såsom fiskeolie, der indeholder meget DHA, for at sikre en god udvikling af hjernen. Det samme gælder for eksempel for seniorhunde, da særlige næringsstoffer kan styrke den ældre hunds generelle helbred. Fodertilskud kan ofte hjælpe hunde med særlige problemer, såsom hud- og pelsproblemer eller i bevægeapparatet. Ingredienser som zink og biotin har som bekendt en gavnlig virkning for huden og pelsen. Flere og flere dyrlæger og hundeejere oplever, at ekstra fodertilskud er til gavn for hundene.
Kort fortalt: Det er nemt at give din hund, fordi de er ligesom godbidder. Du ved at din hund får korrekt dosis, og du skal ikke have besværet med fiskeolie som de fleste hundeejere kender til. Derudover er sammensætning i produktet nøje sammensat, fordi vi kan styre fordelingen af EHA/DPA, så din hund får øget effekten lige der hvor det kræves.
At give din hund VitalChew er en fantastisk måde at knytte et stærkt bånd til dit kæledyr. Vi er sikre på, at din hund vil være vild med den godbid, som du giver den. Giv VitalChew i forbindelse med et måltid. I visse tilfælde - for eksempel hvis din hund endnu ikke kender VitalChews usædvanlige konsistens - kan du lægge produktet oven på hundens måltid i foderskålen, indtil hunden bliver vant til VitalChew.
Ja, VitalChew kan give bivirkninger. VitalChew Skin+Coat indeholder zink, hvilket er indrapporteret til at kunne give bivirkninger hos få hunde, særligt hunde med sensitive maver. De mest kendte bivirkninger er kvalme, opkast og diaré. Kvalmen indtræder som regel kort tid efter indtag. Det kan give opkast, og kvalmen varer typisk i 30-60 minutter. Det er ikke farligt men kan være ubehageligt for hunden. Mange hunde reagerer betydeligt mindre ved 2. og 3. indtag, og bivirkningerne kan være forsvundet. Vi anbefaler at give VitalChew Skin+Coat sammen med et måltid eller lige derefter for færrest mulige bivirkninger.
VitalChew har en konsistens, som hundene ikke er vant til. Dette er ofte grunden til, at hunden nægter at spise VitalChew første eller anden gang, den prøver produktet. Du kan alternativt prøve at lægge VitalChew oven på hundens foder i skålen eller skære tabletten over. Dette gør det især nemmere de første gange med små hunde. Når din hund først har smagt produktet et par gange, vil den bede om mere af det, for hundene elsker smagen.
S er til hunde under 10 kg, M-L til hunde over 10 kg. Hvis din hund vejer over 30 kg skal det have to geltabletter om dagen i stedet for én.
Premium-hundefoder indeholder i de fleste tilfælde al den næring, som din hund har behov for. Hvis din hund er livlig, sund og glad, er det ikke nødvendigt at give den VitalChew. Nogle gange har en hund dog brug for et ekstra næringstilskud for at blive ved med at være sund og rask, ligesom vi mennesker tager (multi)vitaminpiller eller andre helsetilskud for at styrke vores helbred. På samme måde indeholder VitalChew essentielle fedtsyrer samt vitaminer og mineraler, der opretholder din hunds sundhedstilstand på bedst mulig vis. VitalChew tilbyder desuden forskellige produkter for særlige sundhedstilstande såsom problemer i led og bevægeapparatet eller hud- og pelsproblemer, så din hund får nøje valgte ingredienser, hvis virkning på netop disse sundhedstilstande er videnskabeligt bevist.
Effekten af ekstra tilskud af de essentielle fedtsyrer EPA og DHA vil ofte gøre en betydelig forskel. Hvis du giver en hund på 10 kg et premium foder, vil hunden typisk få 10-20 mg EPA og DHA. En VitalChew vil give ca. 10-20 gange så meget af de sunde og gavnlige fedtsyrer EPA og DHA.
Ja, hvis du følger anvisningerne på æsken, dvs. giver én til to VitalChew om dagen. Ingredienserne i VitalChew er omhyggeligt doseret i samråd med specialister i dyrenæring og på grundlag af sikkerhedsgrænserne, der bygger på videnskabelig forskning.
Når din hund har indtaget VitalChew i ca. 4-6 uger, bør du kunne se nogle tegn på forbedring, som for eksempel mindre kløe i huden, bedre fordøjelse, nedsat angst eller bedre bevægelighed hos hunde, der lider af slidgigt. Hvis du ikke ser nogen forbedring, kan du prøve at give din hund dobbelt så meget i 3 uger.
Alle hunde og alle racer kan have behov for fodertilskud. Behovet er naturligvis individuelt. Hvis du er i tvivl kan det være en god ide at spørge din dyrlæge.
Der er 4 varianter: Joints+Mobility (Led og mobilitet), Skin+Coat (Pels og hud), Senior Health (Ældre hunde) og Puppy Health (Hvalpe) De 3 førstnævnte fås til både små hunde (S) og Mellem/Store hunde (M-L) Se produkterne her
Den vejledende udsalgspris er DKK 149,-
En produktæske indeholder 30 stk. geltabletter. De er pakket i en blisterpakning, som bevarer smagen og giver lang holdbarhed. En dosering gives ved at trykke en geltablet ud af blisterpakningen, som gives til hunden.
VitalChew-produkterne fremstilles under strenge og kontrollerede forhold af det norske firma Ayanda Concordix AS. Deres produktionssted ligger i Andines i Norge tæt på Lofoten nord for Polarcirklen.
Calanus finmarchicus er et lille krebsdyr, der fiskes i de dybe arktiske have. Efter adskillige fremstillingsprocesser er der et restprodukt tilbage, der hedder Calanus hydrolysat, og dette pulver anvendes i VitalChew-produkterne. Indholdet per VitalChew er 2% af hele tyggetabletten. Hunde, men også katte, er helt vilde med denne nye smag. Det norske firma Calanus AS samarbejder med forskningsinstitutter og myndighederne for at sikre bæredygtigt fiskeri af Calanus finmarchicus indenfor de sikre grænser, som miljøet sætter.
Ja, den fiskeolie, som vi anvender til VitalChew, er helt sikker. Indholdet af de mest almindelige forurenende stoffer, der findes i fiskeolie, som tungmetaller og PCB, er lavere end i naturlig fiskeolie. Det ligger under grænserne i alle lovbestemmelser i Europa og USA, og mange af de forurenende stoffer i de endelige produkter ligger under de registrerbare niveauer. Den fiskeolie, som vi anvender, opnås desuden ved bæredygtigt fiskeri. Dette betyder, at den er underkastet de strengeste kontroller af myndighederne. Hvis du ønsker det, kan du få tilsendt oprindelsescertifikaterne fra vores fiskeolieleverandør(er).
Fisken, der anvendes til VitalChew, kommer fra makreller, sardiner og ansjoser, der er fanget i havene omkring Peru, Marokko, Tyrkiet og Chile. 100% kontrol af forsyningskæden sikrer fuldstændig sporbarhed af fiskeolien. Som medlem af GOED-foreningen ved vi, at fiskene er fanget på den såkaldte bæredygtige måde, hvorfor der ikke er nogen fare for overfiskning.
VitalChew skal opbevares ved stuetemperatur, hvilket normalt betyder op til 25°C. Hvis du udsætter VitalChew for høje temperaturer, som for eksempel om sommeren eller i bilen, smelter tabletterne, og de bliver flydende. Dette udgør ikke et problem, da virkningen af VitalChew ikke forringes. Du kan nemt rette op på dette ved at stille æsken med VitalChew et par timer i køleskabet, indtil produktet igen får en fast konsistens. Det er helt sikkert at anvende VitalChew igen.
Nej, dette gælder ikke for VitalChew. Når fiskeolien bliver harsk, betyder det, at den er kommet i kontakt med luften (ilt), og så snart dette sker, oxiderer fiskeolien. Så hver gang du åbner flasken med flydende fiskeolie, kommer den i kontakt med luften, og produktet oxideres yderligere. Det er nemt at lægge mærke til dette, da produktet vil begynde at lugte værre og værre. VitalChew beskyttes mod oxidering i løbet af produktionsprocessen ved hjælp af kvælstof. VitalChew forsegles desuden omgående i blisteren, og hver portion beskyttes mod ilt, fugt og lys. Derved sikres friskheden i hver portion af VitalChew
Ja, VitalChew er et ideelt produkt at have "med på turen" i modsætning til for eksempel flydende fiskeolie, der skal opbevares et køligt sted beskyttet mod sollys, som i køleskabet.