VitalChew er sundhed for din hund - gjort enkelt

Hvad er VitalChew?

VitalChew er en ny serie fiskeoliebaserede fodertilskud til hunde. De fire VitalChew varianter indeholder hver især fiskeolie med høje niveauer af EPA og DHA fedtsyrer samt vigtige vitaminer og mineraler. De 4 varianter er målrettet særlige behov hos hunde i forskellige tilstande, størrelser og aldre.

De unikt høje mængder af fiskeolie med essentielle omega-3 fedtsyrer gør, at VitalChew har en rigtig god effekt.

Derfor er fiskeolie godt for din hund

Du bør altid sikre dig, at kost til din hund indeholder fedt (gælder i øvrigt også mennesker). Det skyldes, at kosten er den eneste kilde til en række vigtige fedtsyrer, som hundes organisme ikke selv kan producere. I fiskeolie findes der to fedtsyrer, EPA og DHA, som er livsvigtige for hunde.

For eksempel viser undersøgelser, at DHA er vigtig for normal udvikling af nervesystem, syn og hørelse hos hvalpe. VitalChew Puppy Health er med sit særligt høje indhold af DHA, derfor med til at understøtte hvalpes udvikling.

Fiskeolie er mere end blot fiskeolie

De fleste fodertilskud baseret på fiskeolie benytter en standard olie med 18% EPA og 12% DHA. EPA og DHA er de tekniske betegnelser for to af de gavnlige fedtsyrer, som fiskeolie indeholder. Så en hund der får et standard fodertilskud får altså ofte kun 30% gavnlige fedtsyrer. VitalChew indeholder koncentreret fiskeolie af meget høj kvalitet, og med en koncentration på op til 60% af de gavnlige fedtsyrer.

For at gavne led og bevægeapparat har hunde for eksempel behov for høje niveauer af EPA. Derfor indeholder VitalChew Joint + Mobility en fiskeolie med 50% EPA og 10% DHA. For at fremme en hvalps udvikling, eller en seniorhunds trivsel, er det derimod DHA, der er mere behov for. VitalChew Puppy Health og Senior Health indeholder derfor 50% DHA og 10% EPA.

De 4 VitalChew varianter er altså målrettet særlige behov hos hunde i forskellige tilstande, størrelser og aldre.

Udviklet af dyrlæger

VitalChew er udviklet i samarbejde med Dr. Ronald Jan Corbee (DVM, PhD, Dipl ECVCN). Hans anerkendte forskning og resultater har dannet videnskabelig baggrund for udviklingen af VitalChew. Der ligger med andre ord solid forskning bag ingredienserne og forholdet mellem EPA og DHA (gavnlige fedtsyrer), vitaminer og mineraler i hver enkelt af de 4 VitalChew varianter.

Ronald Jan Corbee arbejder med veterinær komparativ ernæring ved University of Utrecht, et af de mest anerkendte veterinære universiteter i Europa.

Nemt for dig og sundt for din hund

Nemt i hverdagen
En æske VitalChew indeholder 30 geltabletter, som hunden tygger. Du trykker en VitalChew geltablet ud af blisterpakningen og giver den til din hund, ligesom du giver en godbid. Slut med flydende fiskeolie, som kan dryppe, lugte og svine på både køkkenbord, gulv og tøj.

Lang holdbarhed
VitalChew leveres i lufttætte og stykinddelte blisterpakninger. Det sikrer lang holdbarhed, fordi der ikke kan komme ilt ind til geltabletterne. Til sammenligning kan flydende fiskeolie begynde at lugte allerede få uger efter åbning, og olien må ofte smides ud.

Giv VitalChew hver dag for maksimal effekt
Et vigtigt udgangspunkt for at opnå maksimal effekt af ethvert fodertilskud er, at huske at give det til din hund – hver dag. Hver VitalChew geltablet indeholder en afmålt dagsdosis, som hverken lugter eller sviner, og som hunde synes smager godt. Derfor vil både du og din hund forbinde det daglige VitalChew ritual med noget positivt og hyggeligt. De praktiske blisterpakninger gør også, at du nemt kan tage VitalChew med på ferie eller i sommerhuset, ligesom de sikrer, at du altid får givet din hund den rette dosis.

Har du spørgsmål? Find svarene i vores FAQ